Mer än 10 år med personräknare i framkant

personräknare räknar butikskunder

Allt räknas

Vill du ha ett avancerat och pedagogiskt lättanvänt besöksystems som räknar rätt?

antso hjälper dig öka lönsamheten i din anläggning!

Med antso system får du system att växa med. Ni kan addera fler app:ar allt efter önskan och behov t.ex väder, omsättning, personalschema för optimal bemanning och dylikt.

Alla värden visas i realtid.

Vi vågar påstå att vi erbjuder marknadens mest genomtänkta besökssystem.
Allt anpassat efter era behov.
Det är egenutvecklade system av marknadens skarpaste utvecklare och en ledning med en gedigen bakgrund i centrumutveckling och förändringsledning som har stor förståelse området ni kunder jobbar med dagligen.

Vi har tagit fram 3 system som ska täcka in hela spektrumet.
Från det mest grundläggande behovet av att känna till antalet personer som passerar in/ut, till analys av besöksflödenas utseende (riktning, hastighet, stoptid) i olika zoner och hela vägen till komplexa (men alltid lättanvända!) system för mycket besöksintensiva platser där kö-eliminering för bästa kundbetjäning är centralt för att lyckas.

Utvecklingens framkant:
Välj ett system från antso så kan du alltid fortsätta växa! Vi ligger alltid i teknikes framkant och fortsätter kontinuerligt utveckla system för marknadsbehoven.

ANTSO ÄGS NU AV IMAS.

Vi finns på www.imas.se där du kan läsa mer om vår utökade tjänsteportfölj. Marknaden förändras och mycket har hänt på teknikfronten sedan Ugglan och Antsos webbsystem lanserades.

Vi berättar gärna mer - kontakta Tobias på 0734-11 62 90 eller th@imas.net